CONSELLS PER A PREPARAR UN BON CURRÍCULUM

Data de publicació: 22/01/2016
  •  No enviïs mai el currículum sol. Sempre ha de ser l’annex a una carta de presentació.
  • Expressa amb claredat totes les teves dades, que no sigui difícil de llegir-les. Per això pots emprar espais, subratllar apartats, introduir negretes, etc.
  • Inclou una URL on poder veure el perfil en línia del candidat. És important tenir un perfil professional en línia, per exemple a Linkedin, o en qualsevol altre lloc de serietat contrastada.
  • No incloguis una declaració d'objectius. Tots els objectius que puguis especificar seran sempre massa genèrics. Explica què ets i què pots aportar com a professional
  • Expressa la teva experiència professional, titulacions i formacions en ordre cronològic invers. És més ràpid visualitzar les tasques realitzades darrerament.
  • Fes servir les paraules claus, sobre les tasques que pots fer, ressalta-les.
  • Descriu la companyia on treballes actualment: número de treballadors, càrrec que ocupes, tasques que desenvolupes, producte que serveix i totes aquelles dades que puguin ser definitòries de les teves capacitats.
  • Quantifica els èxits: Per molts que n’hagis aconseguit, posa’n només de 3 a 5. No els expliquis en nombres absoluts si no en percentatges.
  • Utilitza l'espai en blanc. Que el currículum no sigui dens i sí lleuger de llegir. Per tant, utilitza un format senzill i fàcil de seguir. És millor que sigui minimalista que excessivament decorat.
  • Si poses referències, que siguin poques. El qui ens ha de contactar ja se les buscarà.
  • Només fer servir una imatge, la vostra fotografia. Ha de ser ben feta i clara. No aprofiteu fotografies que no tenen res a veure amb el treball. La fotografia és on primer van els ulls del seleccionador.

 

Font: www.negocios1000.com

Model de currículum

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.