Complement de paternitat per a pares

Augmenti la pensió de jubilació fins un 15%!

De l’1 de gener de 2016 al 4 de febrer de 2021, va estar vigent una norma legal que permetia a les dones que se’ls aprovava una pensió contributiva (jubilació no anticipada per voluntat del treballador, incapacitat permanent o viduïtat), percebre un complement del 5% si havien tingut dos fills, del 10% si n’havien tingut dos i del 15% si n’havien tingut tres o més.

A partir de la Directiva Europea relativa a l’aplicació progressiva de la igualtat de tracte entre homes i dones en matèria de Seguretat Social, la Carta dels Drets Fonamentals de la Unió Europea i de diferents sentències del Tribunal de Justícia de la Unió Europea i d’altres espanyols que han aplicat aquests principis, tots els homes que es varen jubilar a l’edat legal, o a qui se’ls va reconèixer una invalidesa o se’ls va aprovar una viduïtat, de l’1 de gener de 2016 al 4 de febrer de 2021, tenen dret a demanar aquest complement.

És per això que, si es dona el cas que vostè és una d’aquestes persones o en coneix alguna que compleix aquests requisits, li recomanem que es posi en contacte amb nosaltres, per a poder sol·licitar el seu dret a l’Institut Nacional de la Seguretat Social.

Per posar un exemple, un home que es jubilés en les dates anteriors i que tingui una pensió bruta de 950 €, i hagués tingut dos fills mes, passaria a cobrar un brut de 1.045 € bruts mensuals, el que suposa un increment anual de la pensió de jubilació de 1.330 €.

Per qualsevol ampliació, aclariment o gestió, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres!

Nota.- La informació continguda en aquesta circular és només orientativa, per tal que coneguin l’existència de les qüestions que relatem. Comenti el detall amb l’equip del nostre despatx, que l’atendrà gustosament.

Si vols rebre les nostres circulars, indica’ns el teu correu electrònic i substriu-te:
Loading
Contacta amb nosaltres
C. de l’Alcalde Pere Bretcha, 1A
Olot (17800)
De Dilluns a Dijous:
De 8:00 a 14:00h
De 15:00 a 18:00h
Divendres:
De 8:00 a 14:30h
Desenvolupat per: Novostorm
envelopephone-handsetmap-markerhistory