AJORNAMENTS D'HISENDA

Data de publicació: 1/20/2017

El RD Llei 3/2016 de 2 de desembre, ha establert els següents canvis que poden ser del seu interès:

1. Deixa d’existir l’excepció normativa que permetia pagar fraccionadament o ajornar les retencions i ingressos a compte, models 111 o 130.

2. Ja no es pot demanar de fraccionar o ajornat el pagament de l’impost de societats, les execucions que havien estat suspeses i que ara són fermes, i els tributs legalment repercutits.

En definitiva, entenem impossible o molt difícil poder demanar ajornaments o fraccionaments d’impostos en general i, en especial, d’IVA, d’IRPF i d’Impost de societats.

En vistes de tot l’anterior, li recomanem que faci les previsions que siguin necessàries per a poder liquidar puntualment les autoliquidacions del quart trimestre de 2016, que estem a punt de presenta, i següents.

Com sempre, per qualsevol dubte, ampliació o aclariment, restem a la seva disposició.

GABINET PERMAR SL
 

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR