APP EXCLUSIVA PER A CLIENTS MGS, LES ASSEGURANCES A UN "CLIC"

Data de publicació: 4/17/2018

La nova aplicació de MGS per a dispositius mòbils (smartphones i tauletes), desenvolupada a partir d'un dels projectes premiats en el III Concurs d'Idees organitzat per la Fundació MGS en 2014. D'aquesta manera, la nostra Entitat fa un pas més en la seva aposta per les noves tecnologies i llança un nou servei de comunicació integral amb els clients.

MGS App permet a l'usuari contactar amb nosaltres en qualsevol moment i des de qualsevol lloc del món, facilita l'accés a tota la informació relativa als serveis que ofereix MGS i li proporciona les dades de la seva Mediador. Tot això des de la seva butxaca i a un sol clic.

Pots accedir a la primera versió d'aquesta aplicació, al Play Store del teu dispositiu mòbil, si fas servir tecnologia Android, o en App Store si és iOS.

En properes dates estarà a la nostra disposició un vídeo formatiu sobre el seu ús, de manera que sigui encara més senzill conèixer el seu funcionament.

La comunicació d'arrencada d'aquesta nova eina s'està efectuant de manera esglaonada. Així, avui s'informa als Mediadors i, posteriorment, als Clients i al conjunt del mercat, seguint el Pla de Comunicació establert a l'efecte.

Atès que es tracta d'una primera versió, necessitem la teva ajuda per avaluar el seu bon funcionament, per això, si detectes alguna incidència en la seva descàrrega o utilització, has comunicar-la a l'adreça de correu sai@mgs.es i així podrem revisar i millorar la aplicació abans del seu llançament definitiu al mercat.

Principals funcionalitats de MGS App

L'aplicació té diverses funcionalitats per fer-nos la vida més còmoda i agilitzar alguns tràmits.

  • Accés a l'Àrea Privada del Client. Des d'aquí, l'usuari podrà veure les dades de la seva Mediador, així com les seves pòlisses i els sinistres que tingui en procés.
  • Ampli menú relacionat amb el món de l'Automòbil que li permet al Client:

Demana una grua en cas d'accident o avaria.

Comunica un sinistre d'automòbil o motocicleta d'una forma ràpida, àgil i molt senzilla.

Accedir al llistat de tallers preferents de MGS de xapa, pintura i llunes. Es facilita també la seva ubicació i com arribar-hi.

Un ampli catàleg d'utilitats, com ara alertes a la conducció, alertes de manteniment i localitzador de cotxe i avís de parquímetre per quan deixem el cotxe estacionat en un lloc diferent a l'habitual.

  • Llistat de Sucursals i Agències MGS, amb localització de totes elles en un mapa per facilitar la seva ubicació i com arribar-hi.
  • Llistat de tots els telèfons de MGS per poder posar-se en contacte amb la seva asseguradora davant de qualsevol eventualitat que pugui patir el Client.
  • Accés a les xarxes socials i blocs de MGS.
  • Apartat d'Ajuda per a resoldre les preguntes més freqüents que ens fan els nostres assegurats i que també conté el diccionari d'assegurances per aclarir aquells termes propis del nostre negoci.

A més els usuaris de l'App rebran notificacions i alertes amb novetats sobre MGS, els seus productes, campanyes i altres accions publicitàries i promocionals que li puguin ser del seu interès.

El desenvolupament de la MGS App i la seva millora contínua ha estat possible gràcies a la col·laboració i el treball en equip de les diferents Àrees de negoci de l'Entitat.

Descarrega-la ja!

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.