Avís Legal

Data de publicació: 12/28/2010

La informació continguda en aquest missatge és confidencial i el seu ús només està permès a la persona destinatària. Si l'ha rebut per error, li demanem que l’elimini i ens ho comuniqui.

D’acord amb el Reglament Europeu de Privacitat 2016/679 i la Llei Orgànica, li fem saber que les dades contingudes en aquest correu electrònic formen part d'un fitxer responsabilitat de GABINET PERMAR SL, amb la finalitat de gestionar els serveis que ens ha sol·licitat. Les seves dades seran conservades mentre sigui necessari.

Li recordem que té el dret a l’accés, a la limitació, a la portabilitat, a la supressió o a l’oblit, a la rectificació, a la cancel·lació i a l’oposició al tractament de dades. Aquest dret el pot exercir comunicant-nos el seu desig al correu electrònic gabinet@permar.cat, o bé personalment, o per correu postal, al nostre domicili social situat al C/ Alcalde Pere Bretcha, 1-AS  d’Olot (17800).

 

No imprimimeixi cap document si no és necessari, així protegim el Medi Ambient.

 

 

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR