Avís legal

1. OBJECTE

El present avís legal regula l'ús i utilització del lloc web http://www.permar.cat, del que és titular GABINET PERMAR SL (d'ara endavant, EL PROPIETARI DEL WEB).

La navegació pel lloc web del PROPIETARI DEL WEB li atribueix la condició d'USUARI del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest Avís Legal.

L’advertim que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part del PROPIETARI DEL WEB, procedint-se a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible, pel que és recomanable llegir atentament el seu contingut, en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d'aquest lloc web.

L'usuari, a més, s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà enfront del PROPIETARI DEL WEB o enfront de tercers, de qualssevol dany /o perjudici que pogués causar-se, com a conseqüència de l' incompliment d'aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent a l'autoritzada està expressament prohibida, podent EL PROPIETARI DEL WEB denegar o retirar l'accés i el seu ús a qualsevol moment.

 

2. IDENTIFICACIÓ

EL PROPIETARI DEL WEB, en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informa que:

  • La seva denominació social és: GABINET PERMAR SL
  • El seu CIF és: B17464850
  • El seu domicili social està en: C/ ALCALDE PERE BRETCHA 1A, 17800 OLOT
  • Dades d'inscripció en el registre mercantil: Registre Mercantil de GIRONA, T. 895, F. 63, Fulla : GI-16745

 

3. COMUNICACIONS

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i EL PROPIETARI DEL WEB es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

 

4. CONDICIONS D'ACCÉS I UTILITZACIÓ

El lloc web i els seus serveis són d'accés lliure i gratuït. No obstant això, EL PROPIETARI DEL WEB pot condicionar la utilització d'alguns dels serveis oferts al seu lloc web, prèvia firma del corresponent contracte de prestació de serveis.

L'usuari garanteix l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui al PROPIETARI DEL WEB i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

L'usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis del PROPIETARI DEL WEB i a no emprar-los per, entre uns altres:

a) Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l'ordre públic.

b) Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d'alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics del PROPIETARI DEL WEB o de terceres persones; així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals EL PROPIETARI DEL WEB presta els seus serveis.

L'establiment d'un hiperenllaç no implica, en cap cas, l'existència de relacions entre EL PROPIETARI DEL WEB i el propietari del lloc web amb el que s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part del PROPIETARI DEL WEB dels seus continguts o serveis.

El PROPIETARI DEL WEB no es responsabilitza de l'ús que cada usuari faci dels materials posats a disposició en aquest lloc web, ni de les actuacions que realitzi sobre la base dels mateixos.

4.1. EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L'ACCÉS I LA UTILITZACIÓ

El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

El PROPIETARI DEL WEB exclou, fins a on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

a) La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.

b) La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.

c) L' incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera exemplificatiu, EL PROPIETARI DEL WEB no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, EL PROPIETARI DEL WEB declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi en aquest web i no sigui gestionada directament pel nostre Webmaster. La funció dels links que apareixen en aquest web és exclusivament la d'informar a l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. El PROPIETARI DEL WEB no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, per la qual cosa tampoc serà responsable del resultat obtingut. El PROPIETARI DEL WEB no es responsabilitza de l'establiment d’hipervincles per part de tercers.

4.2. PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D'ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i/o de la realització de qualsevol activitat a les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d'enviar una notificació al PROPIETARI DEL WEB identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

4.3. PUBLICACIONS

La informació, de qualsevol tipus, facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dona fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web ha d'entendre's com una guia sense propòsit de validesa legal.

Per altra banda, s’adverteix que algunes publicacions poden quedar obsoletes per modificacions legals a la seva redacció.

 

5. LEGISLACIÓ APLICABLE

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent. Els idiomes utilitzats poden ser tots els cooficials legalment establerts.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.