CALENDARI LABORAL 2020

Data de publicació: 11/20/2019

Amb aquesta circular, com ja és costum, els annexem dos models “excel” de calendaris laboral per tal de facilitar-los el compliment de les seves obligacions empresarials.

 

Els recordem que:

L’empresa ha d’elaborar anualment un calendari laboral que ha d’estar en un lloc visible.

Aquest document pot contenir l’horari, la jornada anual i la distribució dels dies laborables, festius, descansos i altres dies inhàbils, segons la jornada establerta en el conveni col·lectiu.

 

El calendari laboral ha de ser consultat amb els representants dels treballadors, si bé és una facultat exclusiva de l’empresa.

 

És una informació genèrica de la previsió per a l’any i no ha de contenir les particularitats de cada persona treballadora.

 

La inobservança d’aquesta obligació empresarial és considerada una falta lleu, i pot ser sancionada amb una multa d’entre 60 a 625 € (RDLeg. 5/2000, art. 6.1 i 40.1.a))

 

Estem a l'espera que es publiquin en el DOGC les 2 festes locals aprovades pels ajuntaments. Els avancem que a Olot seran els dies 7 i 8 de setembre.

Baixar calendari 2020 excel format 1

Baixar calendari 2020 excel format 2

Calendari especial construcció Girona

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.