CALENDARI LABORAL EXCEL PER AL 2018

Data de publicació: 9/20/2017

Per tal de facilitar el compliment de l’obligació de l’empresa, de confeccionar anualment un calendari laboral i exposar-lo en un lloc visible de l’empresa, els annexem dos models que els poden ser d’utilitat.

 

Els recordem que han de contenir els dies de treball, de descans setmanal i entre jornades, i que els treballadors han de conèixer el seu període de vacances amb una anticipació de 2 mesos. Les vacances es fixen de mutu acord entre les parts.

 

Accés al model de calendari 1

Accés al model de calendari 2

 

Nota: Aquests calendaris són una mostra que Gabinet Permar SL posa a disposició de qui en vulgui fer ús, amb les condicions i proteccions amb què han estat publicats, esperant que puguin ser útils.

Lamentem els inconvenients que les proteccions que conté puguin causar. El format disponible en el web és l’únic que es facilita, i el poden utilitzar per a idear el seu propi model.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.