CALENDARI LABORAL EXCEL PER AL 2018

Data de publicació: 9/20/2017

Per tal de facilitar el compliment de l’obligació de l’empresa, de confeccionar anualment un calendari laboral i exposar-lo en un lloc visible de l’empresa, els annexem dos models que els poden ser d’utilitat.

 

Els recordem que han de contenir els dies de treball, de descans setmanal i entre jornades, i que els treballadors han de conèixer el seu període de vacances amb una anticipació de 2 mesos. Les vacances es fixen de mutu acord entre les parts.

 

Accés al model de calendari 1

Accés al model de calendari 2

 

Nota: Aquests calendaris són una mostra que Gabinet Permar SL posa a disposició de qui en vulgui fer ús, amb les condicions i proteccions amb què han estat publicats, esperant que puguin ser útils.

Lamentem els inconvenients que les proteccions que conté puguin causar. El format disponible en el web és l’únic que es facilita, i el poden utilitzar per a idear el seu propi model.

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR