CAMPANYA INFORMATIVA DE LA SEGURETAT SOCIAL A EMPRESES

Data de publicació: 9/24/2019

Campanya Informativa de la Seguretat Social

 

La Tresoreria General de la Seguretat Social, ens fa saber que en els propers dies els enviaran “informació rellevant respecte de la seva situació laboral i de cotització”. Volem remarcar que es tracta d’INFORMACIÓ i no de requeriments o liquidacions complementàries o de cap altre tipus de notificació que requereixi una resposta per part de l’empresa.

 

La comunicació la realitzen a través de la seu electrònica, pel que rebran un correu electrònic de l’adreça notificaciones.telematicas.giss@seg-social.es, amb un enllaç per a accedir a la informació.

 

La Vida Laboral d'Empresa conté informació sobre liquidacions de quotes presentades davant la Tresoreria General durant l'any 2018, bases de cotització dels treballadors, deduccions en la cotització i els imports dels diferents conceptes retributius declarats, evolució mensual de les cotitzacions realitzades al llarg de l'any 2018, gràfic sobre els treballadors en alta en cada període mensual, etc.

 

El document que es poden descarregar de la seu electrònica té aquest format:

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR