COM TREURE EL MILLOR RENDIMENT A LES EINES TIC

Data de publicació: 5/31/2016

DIA: 17 de juny 2016.

HORA: de 9:30 a 11:30h LLOC:  IMPO - C.Tomàs Lorenzana, 15

 

Assistència gratuïta.    PLACES LIMITDES !!

Cal inscripció prèvia:  Tf: 972 260 152 Ext. 1 - empresa@olot.cat

 

Les noves tecnologies s’han convertit en el motor de canvi de la manera en què gestionem i com comuniquem les coses a les nostres empreses. En traiem tot el profit que se’ls pot treure ? Sabem què ens interessa més ? Sabem com aplicar els recursos de què disposem ?

Mitjançant el programa de formació TIC que us proposem repassarem totes les eines que tant a nivell intern, en les operacions del dia a dia, com a nivell extern, en la relació amb els nostres clients i proveïdors en permetran ser més productius i eficients, adaptant-nos a la manera de fer negocis del Segle XXI.

El programa que us oferim consta de 3 etapes:

- Sessió informativa: Repàs de les principals eines TIC que poden ser d’utilitat per la nostra empresa.

- Sessió individual: reunió individual amb cada empresa per analitzar amb detall quina es la seva situació respecte a les TIC i quin són els seus objectius.

- Lliurament d’una Proposta o Pla d’Actualcions: en funció de la situació, disponibilitat i objectius analitzats de cada empresa, es lliurarà un informe de recomanacions, de quins serien els punts de millora a realitzar per assolir els objectius proposats. 

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR