COVID-19.15 AJORNAMENT QUOTES SEGURETAT SOCIAL

Data de publicació: 4/8/2020

AJORNAMENT QUOTES SS

 

Tal com els vàrem explicar en la nostra circular sobre el RD-Llei 11/2020, fins el proper dia 10/04/2020 tenim temps per a demanar AJORNAMENT DE LES QUOTES DE LA SEGURETAT SOCIAL del mes de març que es pagaran el proper 30/04/2020.

 

L’ajornament consisteix en la concessió de terminis en quotes mensuals, per a pagar la quantitat deguda, amb un interès del 0,5%. Cal tenir en compte que les quotes per accidents de treball i les quotes dels treballadors són inajornables i s’hauran de pagar igualment.

 

Segons he pogut saber, la Tresoreria General de la Seguretat Social té instruccions de concedir el següents terminis: Fins a 6 mesos si el deute és de fins a 600 €, fins a 12 mesos si el deute és de fins a 6.000 € i 18 mesos si el deute és de fins a 18 mesos.

 

Les empreses en ERTO per força major estan exemptes de cotitzar, pel que no han de demanar ajornament.

 

Per això els demanem que si volen que els demanem ajornament de la liquidació del mes des març, ens ho facin saber immediatament al correu electrònic gabinet@permar.cat

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.