COVID-19.17 COMPROVACIÓ PRESTACIONS SEPE

Data de publicació: 4/14/2020

Comprovació prestació atur

 

En l’enllaç que els annexem, les persones treballadores que estan en ERTO, poden comprovar l’estat de la seva prestació. Només si ha estat aprovada o denegada. Si l’SPEE encara no l’ha gestionat, entenem que no hi veuran res.

Cal que entrin a: https://sede.sepe.gob.es/ConsultaPrestacionesAAWWeb/DCAction.do

En la primera pantalla omplir els camps que marquem. Observin que cal deixar en blanc la data de sol·licitud, marcar el telèfon i posar-hi els que ens varen facilitar a nosaltres.

 

També caldrà reproduir els caràcters del Captcha, que marquem amb el número 4, que són diferents per a cada intent.:

A la següent pantalla, pesptanya primera,  hi poden veure les dades de la prestació. Observin que el motiu és “inundacions”. Suposem que és manera com ho gestiona el SPEE .

A la següent pestanya hi trobaran els imports a cobrar i a deduir. Observin que deixen en blanc el mes en què es pagarà la prestació.

A la tercera pestanya hi consten les seves dades personals:

I a la següent les dades de la sol·licitud. Clicant sobre de “visualitzar la Resolución de la sol·licitud”, es poden baixar la resolució en el format habitual que emet l’ SPEE.

La pestanya denegaciones només tindrà contingut si s’han produït denegacions.

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR