COVID-19.6 AUTÒNOMS

Data de publicació: 3/21/2020

AUTÒNOMS

 

El mateix dia 18 de març, data en què es v publicar el Real Decreto-ley 8/2020, de 17 de marzo, els explicàvem que tots els autònoms que s'hagin vist obligats a tancar els seus negocis a causa de l'estat d'alarma i tots aquells que hagin patit una caiguda d'un 75% dels ingressos a conseqüència dels efectes del Covid-19, tindran dret a la prestació aprovada pel Consell de Ministres i anunciada pel Govern espanyol a començaments d'aquesta setmana.

 

Els autònoms que compleixin aquests requisits estaran exempts de pagar cotitzacions a la Seguretat Social i, a més, rebran una prestació equivalent al 70% de la base reguladora, fet que suposa un mínim de 661€ per als qui hagin hagut de tancar el seu negoci o hagin perdut el 75% de la seva facturació.

 

Segons ens han informat diverses mútues, s’entenen inclosos en el concepte autònoms TOTES LES PERSONES QUE COTITZEN PER AQUEST RÈGIM, tant els autònoms individuals, com els col·laboradors, com els societaris.

 

La tramitació d’aquestes sol·licituds s’han de fer directament a la Mútua d’Accidents de Treball de cada persona autònoma.

 

Seguirem informant-los. Preferim no córrer que fer les feines incorrectament i en aquests moments ens arriben innombrables correus informatius i consultes que hem de filtrar, llegir, estudiar, assimilar i executar en temps rècord.

 

Insistim en el nostre agraïment per la seva paciència i comprensió en moments d’exagerat volum de feina per als despatxos professionals.

08:52

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR