DESAPARICIÓ DEL LLIBRE DE VISITES DE LA INSPECCIÓ DE TREBALL

Data de publicació: 9/15/2016

D’acord amb el que estableix aquesta Ordre, des del dia 12 de setembre, deixen d’utilitzar-se els llibres de visita de la inspecció de treball. A partir d’aquesta data, quan una empresa sigui objecte d’una inspecció de treball, se li lliurarà una diligència, segons un model oficial.

 

Les empreses tindran l’obligació de guardar les diligències que els entregui la inspecció de treball durant 5 anys, i les tindran a disposició per si aquest organisme les hi demana.

 

Es poden llençar ells llibres de visita actuals? Sí, sempre que en ells no hi hagi cap diligència o, si n’hi ha alguna, que aquesta tingui una antiguitat superior als 5 anys.

 

 

Nota: La informació anterior és només orientativa, i dóna un coneixement superficial de la norma que explica. La seva aplicació requereix l’estudi personalitzat per part de Gabinet Permar SL  


Accés a l'Orde ESS/1452/2016

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.