DEVOLUCIÓ DE BONIFICACIONS-MANCANCES EMPRESA FORMADORA

Data de publicació: 12/29/2016

 29/12/2016

La coneguda com a “formació bonificable per la Tripartita” és aquella que l’empresa contracta de manera particular amb una altra empresa especialitzada en formació, per què la rebi una/es persona/es treballadora/es de l’empresa. Si aquesta formació compleix uns requisits, aleshores l’empresa es pot bonificar l’import total o parcial de la factura generada per aquesta formació.

 

Els requisits exigits per la Fundación Tripartita són d’ineludible compliment. La Fundación Tripartita és inflexible en comprovar el seu compliment. Per això, si un curs no compleix amb aquestes exigències, no és aconsellable fer els tràmits de bonificació, ja que ens podem trobar que ens comprovin el curs i haguem de tornar els diners.

 

Darrerament la Fundación Tripartita està donant per no vàlids alguns cursos, ja que l’empresa formadora, no compleix amb els requisits formals establerts. Per exemple, han estat inadmesos cursos, ja que la formació no s’ha desenvolupat d’acord amb la qualitat requerida, o per què el document de conveni d’agrupació o contracte d’adhesió no està completat correctament, o per què el sistema tutorial entre formadors i alumnes és irregular, per què les eines de comunicació i col·laboració no permeten interactivitat entre professor i alumne.

 

En definitiva, EN OCASIONS LA FUNDACIÓN TRIPARTITA NO ACCEPTA LA BONIFICACIÓ PER MANCANCES DE L’EMPRESA FORMADORA. Per això els aconsellem que, quan contractin un curs, siguin especialment curosos en l’elecció de l’empresa formadora i, si és possible, s’assegurin d’alguna manera que si la Fundación Tripartita no admetés l’aplicació de la bonificació per negligència o mancances atribuïbles a l’empresa formadora, aquesta se’n farà responsable.

 

Per més informació: Fundación Tripartita

 

Nota: La informació anterior és només orientativa, i dóna un coneixement superficial de la norma que explica. La seva aplicació requereix l’estudi personalitzat per part de Gabinet Permar SL 

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR