EXCEL PER A CALENDARI LABORAL 201

Data de publicació: 11/23/2020

CALENDARI LABORAL 2021

 

L'empresa ha d'elaborar anualment un calendari laboral que ha de ser exposat en un lloc visible de cada centre de treball.

Aquest document pot contenir l'horari, la jornada anual i la distribució dels dies laborables, festius, descansos i altres dies inhàbils de la plantilla dels treballadors, segons la jornada màxima legal o pactada. Per tant, s'ha de confeccionar tenint en compte el nombre d'hores de treball aplicables, així com els dies festius.

L'obligació legal d'elaborar el calendari laboral no ha d'incloure els horaris concrets de treball.

Els representants dels treballadors han de ser consultats per l'empresari abans d'elaborar el calendari i han d'emetre informe.

La inobservança d'aquesta obligació constitueix una infracció lleu, sancionable amb multa entre 60 a 625 € (RDLeg 5 / 2000art.6.1 i 40.1 a).

 

Excel format 1 - Excel format 2

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR