II CONVENI GENERAL DEL METALL, OBLIGACIONS FORMATIVES EN PRL

Data de publicació: 2/22/2018

Els recordem que, segons estableix en l’Annex II del II Conveni Col·lectiu Estatal del Metall (BOE 19/07/2017) tots els treballadors han de rebre una formació mínima obligatòria en matèria de Prevenció de Riscos Laborals.

Per tant, totes les empreses a les que és d’aplicació el Conveni de les indústries siderometal·lúrgiques de la Província de Girona, ha de donar als seus treballadors directius i/o d’oficina, 6 hores de formació, a la resta de treballadors, 20 hores i 50 hores als qui tinguin funcions preventives de nivell bàsic.

La formació pot ser presencial o telemàtica, excepte en el cas dels treballadors amb responsabilitats preventives, que han de fer un mínim de 20 hores presencials.

A més, cada 3 anys caldrà reciclar els treballadors amb una formació de 3 hores. Aquesta formació també es donarà als treballadors del sector que faci més d’un any que no hi treballin.

Als efectes de donar compliment a aquesta legalitat, els recomanem posar-se en contacte amb el seu servei de prevenció aliè per a programar immediatament les formacions esmentades, i realitzar-les tant aviat com els sigui possible.

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR