MESURES ESPECIALS DE SALUT PÚBLICA PER A CONTENIR EL BROT EPIDÈMIC DE LA PANDÈMIA

Data de publicació: 8/31/2020

Mesures incloses en la Resolució SLT/2107/2020, de 28 d'agost per a la la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Per a totes les persones que es trobin i circulin per Catalunya, persones titulars de qualsevol activitat econòmica, empresarial o establiment d'ús públic o obert al públic ubicat en aquests territoris.

 

Es prohibeixen les trobades i reunions de més de deu persones en qualsevol àmbit, familiar o social, incloses les terrasses de bars i restaurants.

Excepcions:

Per a exercir el dret de manifestació, segons es determini legalment.

Activitats laborals, de culte, casaments, serveis religiosos, celebracions i cerimònies fúnebres i mitjans de transport públic, activitats culturals, d'arts escèniques i musicals, cinema o exposicions en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars, sempre que es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT.

Les biblioteques, arxius, museus i monuments, d'activitats lúdiques, recreatives i l'obertura al públic d'equipaments esportius, com ara piscines descobertes, parcs d'atraccions i parcs infantils, activitats esportives, com ara gimnasos i instal·lacions esportives, també estan subjectes al pla sectorial de represa aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d'actuació del PROCICAT.

Cap persona amb símptomes de COVID-19 o que hagin d'estar aïllades o en quarantena per qualsevol motí, poden participar en activitats col·lectives.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.