PERMÍS DE PATERNITAT

Data de publicació: 1/5/2017

05/01/2017

Els informem que, des de l’1/01/2017, en cas de naixement de fill, adopció, guarda amb fins d'adopció o acolliment, el treballador tindrà dret a la suspensió del contracte per paternitat durant quatre setmanes ininterrompudes, ampliables en els supòsits de part, adopció, guarda amb fins d'adopció o acolliment múltiples en dos dies més per cada fill a partir del segon.

Als 28 dies, a càrrec de l’INSS que realitzarà el pagament directe, com fins ara, caldrà sumar‐hi els dies de permís o llicència retribuïda, que són a càrrec de l’empresa. Per normativa general són 2 dies, si bé el conveni col·lectiu en pot establir més.

Segons la nostra interpretació, aquest permís només és aplicable a naixements, adopcions, guardes o acolliments que es produeixin a partir del dia 1 de gener de 2017.

Aquest permís ja estava previst en la Llei 9/2009, però la seva aplicació s’anava ajornant anualment. Ara, en no haver-se ajornat novament, 

Restem a la seva disposició per a qualsevol explicació, ampliació o aclariment.

GABINET PERMAR SL
 

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR