Qui som?

 Gabinet Permar S.L., és una assessoria-gestoria, per a empreses i particulars.

Oferim assessorament i gestió en els àmbits laboral, fiscal, comptable, jurídic, administració de finques, gestoria, assegurances i estrangeria.

Donem un servei pròxim i basat en la confiança, adaptant-nos a les necessitats del client per   la realització de les tasques que ens han estat encomanades.

L'assessorament i gestió laboral i de Seguretat Social, són els camps de més tradició del nostre despatx. Actualment oferim un servei que abraça, a més,  la comptabilitat, la fiscalitat, les assegurances, les gestions de tota mena i les comunitats de propietaris.

Oferim, per tant, una solució integral als nostres clients, amb tecnologia, dedicació i formació constant de l'equip humà que treballa per al nostre objectiu, la satisfacció del client, a través de la qualitat en el servei.

 

Petita història

Gabinet Permar S.L. és un despatx fundat per Faustino Pérez Oliver, que va iniciar la seva activitat al domicili particular, passant posteriorment a ocupar un petit pis al Passeig d'en Blay núm. 58 d'Olot. Les oficines es varen anar modificant, ampliant i modernitzant. D'aquell petit primer pis es va passar treballar en un espai que ocupava tota la primera planta i la meitat dels baixos de la finca. Des del mes d'octubre de 2013 estem en una altra ubicació, al Carrer Alcalde Pere Bretcha, 1 A d'Olot, en un despatx modern i preparat, en una sola planta a peu de carrer, amb facilitat d'aparcament, on seguim donant el millor de nosaltres als nostres clients.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR