RESPONSABILITAT D'ADMINISTRADORS I DIRECTIUS

Data de publicació: 6/20/2017

Els consellers i directius de les empreses han de respondre davant de la societat, als accionistes, i qualsevol tercer perjudicat de les decisions i la gestió que realitzen a la societat, i ha de respondre de forma solidària, amb el seu patrimoni personal, de les reclamacions presentades quan concorri responsabilitat.

 

Els canvis legislatius, especialment el Reial Decret Legislatiu 1/2010, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de societats de capital, i molt especialment la reforma del Codi Penal (LO 5/2010), fan que sigui imprescindible assegurar aquest risc per a les pimes, independentment del seu tamany, ja que el risc de ser reclamat no va unit a la dimensió de l'empresa en termes de facturació o actius.

 

MGS Assegurances els ofereix el producte Responsabilitat per a Administradors i Directius D & O, que té com a finalitat protegir els Administradors i Directius de les possibles conseqüències econòmiques que resultin de la manca en la gestió de l'empresari.

 

Així mateix, queden emparades de forma automàtica cobertures com les Despeses de Defensa i Fiances, les Despeses de Defensa per responsabilitat penal imputada a la Societat, les Despeses de Restitució d'Imatge, les Despeses de Defensa per reclamacions per Responsabilitat Tributària subsidiària, el Perjudici patrimonial causat per contaminació, les Pràctiques d'Ocupació indegudes, etc.

 

En conseqüència, el producte de Responsabilitat per a Administradors i Directius D & O de MGS, en la situació econòmica actual, es converteix en una protecció necessària per a l'empresa.

Més info

972 275 260       gabinet@permar.cat

 

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR