SUBSIDI PER A MAJORS DE 55 ANYS, DECLARACIÓ D’INGRESSOS

Data de publicació: 4/22/2016

Les persones que cobren el subsidi per a majors de 55 anys estan obligades a declarar anualment les seves rendes. Els imports declarats han de coincidir amb la documentació de què disposem, ja que ens pot ser requerida.

Qui cobra un subsidi per a majors de 55 anys, no pot tenir altres rendes mensuals que superin el 75% del salari mínim interprofessional (. La suma de les rendes de les persones que formen part de la unitat familiar de convivència, dividida pel nombre de membres d’aquesta unitat, tampoc pot ser superior al 75% del SMI.

Si no s’han superat els límits i es disposa de certificat digital, DNI electrònic o usuari i contrasenya, la declaració es pot fer de forma telemàtica, a través del web del SEPE, https: //sede.sepe.gob.es.

En tots els altres cassos cal fer la declaració pel sistema tradicional, omplint el formulari corresponent.

La declaració s’ha de fer cada dotze mesos, a comptar des de la data de concessió del subsidi, amb un termini de quinze dies hàbils des d’aquella data.

Aquest despatx els pot fer la tramitació que sigui convenient.

Document de declaració anual de rendes

 

Nota: La informació anterior és només orientativa, i dóna només un coneixement general de la norma que explica. La seva aplicació requereix l’estudi personalitzat per part de Gabinet Permar SL

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR