SUBVENCIÓ PER A CONTRACTES DE MAJORS DE 45 ANYS ATURATS

Data de publicació: 9/5/2017

Ahir es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria per a l'any 2017 per al foment de la incorporació de persones en situació d'atur més grans de 45 anys al mercat de treball, Resolució TSF/2106/2017, de 27 de juliol.

 

Aquesta convocatòria té l'objectiu d’incentivar les empreses per impulsar la contractació i la creació d'ocupació de les persones majors de 45 anys que es troben en situació d'atur, apartades del mercat laboral i amb dificultats per reincorporar-s'hi.

El SOC subvenciona els contractes de treball per una durada mínima de 6 mesos i una durada màxima de 12 mesos, tret de la contractació d’una persona amb discapacitat que podrà ser màxim de 18 mesos. La jornada laboral a subvencionar està entre el 50% i el 100%.

Poden ser beneficiaris les persones físiques i jurídiques amb capacitat per a contractar laboralment, amb centre de treball a Catalunya. No es consideren entitats beneficiàries les administracions públiques i les seves entitats dependents o vinculades, les empreses d'inserció i les empreses de treball temporal.

Els imports a subvencionar es publiquen a l’art. 2 de l’ORDRE TSF/159/2017, de 19 de juliol, per la qual es modifica l'Ordre EMO/311/2015, de 2 d'octubre.

El termini de presentació de sol·licituds és des del dia 5 de setembre fins al 15 de novembre de 2017, ambdós inclosos.

El termini d’execució serà per aquells contractes subscrits, com a màxim, dos mesos abans de la presentació de la sol·licitud de subvenció i fins al 15 de novembre de 2017.

Les entitats beneficiàries han de fer arribar el formulari de sol·licitud de subvenció i la documentació annexa que s’ha d’ajuntar dins del mateix formulari a través de Tràmits Gencat. (Enllaç).

 

Per a més informació, podeu accedir a :

http://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Foment_contractacio_majors_45_anys

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.