Telefonia IP per empreses

La telefonia IP per empreses és un servei que us permet estalviar en la vostra factura de telèfon alhora que us aporta millores importants sobre la telefonia convencional.

Amb aquesta tecnologia la telefonia es realitza a través d’Internet, amb una tarifa plana per a fixes i mòbils de 30 països i sense haver de fer cap tipus d’inversió en la compra o manteniment de centraletes telefòniques.

Des del nostre despatx hem establert un conveni de col•laboració amb Micrològic, una empresa amb més de 25 anys d’experiència, que distribueixi i ofereix servei tècnic en telefonia IP i videoconferència a tota la província de Girona i Osona.

Vostè com a client del nostre despatx, pot demanar un estudi gratuït sense cap tipus de compromís i accedir a uns descomptes especials.

 

 Vull més informació

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR