VAGA GENERAL 03/10/2017

Data de publicació: 10/2/2017

Vista la convocatòria de vaga-aturada per demà dia 2/10/2017, els informem que:

 

La vaga:

És una decisió del treballador.

Durant el període de vaga no es cotitza ni tampoc es percep el salari.

 

Tancament Patronal:

Només per a la protecció de les persones els béns o instal·lacions, l’empresari decideix tancar el centre de treball, les conseqüències a nivell salarial i de cotització són les mateixes que les explicades en el punt anterior. La decisió de l’empresa ha d’afectar a tots els treballadors.

 

Entenem que, si el tancament patronal no  es produeix per cap dels motius anteriors, el treballador té dret a percebre el seu salari íntegre i a cotitzar el dia 03/10/2017

 

El dia 4/10/2017, a primera hora, els nostres clients cal que ens comuniquin:

 

*        Treballadors que han fet vaga, si ha estat de tot el dia o el percentatge de la jornada en què cada treballador ha fet vaga.

*        Si ha existit tancament patronal, i si aquest ha estat a per a protecció o per decisió de l’empresari d’adherir-se a la vaga.

 

Nota: Si malgrat la vaga, no volen que la nòmina pateixi variacions respecte del mes anterior, també ens han de fer saber que hem de mantenir el mateix import de salari.

Si precisen una relació dels treballadors de la seva empresa, els hi facilitarem. Cal que la demanin a elisabet@permar.cat.

 

TOTES LES COMUNICACIONS DE VAGA-ATURADA O TANCAMENT PATRONAL, CAL QUE ENS LES COMUNIQUIN A TRAVÉS DEL CORREU ELECTRÒNIC elisabet@permar.cat

 

Tornar al llistat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar els nostres serveis i mostrar informació relacionada amb les teves preferències en base a un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.

Acceptar
NO ACCEPTAR