Control horari - Registre de la jornada

La sentència 22/2022 de l’Audiència Nacional de 15 de febrer de 2022, posa en dubte la validesa del format paper per a complir correctament amb l’obligació del registre de la jornada.

A partir d’aquesta sentència s’han generat molts articles sobre la validesa del format paper, considerant-se, de forma general, que el registre de la jornada en paper és correcte sempre que es compleixin els requisits que estableix la llei, i amb el paper, això es fa difícil.

Per tant, els aconsellem que el registre de la jornada es faci per mitjans informàtics.

En el mercat hi ha molts i variats programes de fitxatge, cadascun dels quals té els seus avantatges i els seus inconvenients, un dels quals tenir al dia les dades de les persones treballadores.

L’empresa VunKers IT Expeerts, de Lleida, és una de les que té al mercat un programa de registre de la jornada, que ofereix connexió amb el nostre programa de nòmines. D’aquesta manera, no cal entrar el la persona treballadora al programa, ni donar-la de baixa quan es rescindeix la relació laboral, perquè obté les dades del nostre programa.

La solució és de fitxatge multi dispositiu, control de visites externes a l’empresa, sol·licitud de vacances, calendari i saldo de vacances i múltiples opcions configurables.

Si és del seu interès, contactin amb nosaltres per tal que puguem ajudar-los a prendre la decisió que més els pot convenir.

Veure vídeo

Si vols rebre les nostres circulars, indica’ns el teu correu electrònic i substriu-te:
Loading
Contacta amb nosaltres
C. de l’Alcalde Pere Bretcha, 1A
Olot (17800)
De Dilluns a Dijous:
De 8:00 a 14:00h
De 15:00 a 18:00h
Divendres:
De 8:00 a 14:30h
Desenvolupat per: Novostorm
envelopephone-handsetmap-markerhistory