L'ASSEGURANÇA MÈDICA, LA RETRIBUCIÓ QUE NO TRIBUTA.

En els darrers anys, estem veient com la retribució als treballadors no es limita només al diner, sinó que es pot pagar a través d'altres modalitats, com ara una assegurança mèdica. És menys costosa per al treballador, ja que està exempta de renda, i suposa una despesa per a l'empresa.

La cobertura de l'assegurança pot ser per a la persona treballadora, però també per al cònjuge (no parelles de fet) i els descendents i les primes que queden exemptes d'IRPF no han de superar els 500 € anuals per a cadascuna de les persones assegurades. L’excés d’aquest import es considera retribució en espècie.

En cas d'assegurances de salut per als socis, només seran deduïbles a l'impost sobre societats, si aquests són socis treballadors. En qualsevol altre cas, aquestes despeses no són deduïbles.

És important tenir en compte aquesta modalitat de retribució, que, sent una despesa per a l'empresa, no tributa al límit de 500 € per persona i fa que l'empleat tingui una percepció dels fets que incrementa la vinculació amb l'empresa, i per això la productivitat.

Aquesta modalitat de retribució també pot ser útil per a atracció de talent i donar valor a la retribució.

Com sempre, estem a la vostra disposició per aclarir-los quants dubtes puguin tenir.

A més, podem confeccionar ofertes amb de les diferents modalitats d'assegurança mèdica que aquesta empresa gestiona a través de MGS Assegurances. Demanin per Nabila.

Si vols rebre les nostres circulars, indica’ns el teu correu electrònic i substriu-te:
Loading
Contacta amb nosaltres
C. de l’Alcalde Pere Bretcha, 1A
Olot (17800)
De Dilluns a Dijous:
De 8:00 a 14:00h
De 15:00 a 18:00h
Divendres:
De 8:00 a 14:30h
Desenvolupat per: Novostorm
envelopephone-handsetmap-markerhistory